Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2022 09:40

Manisa Muradiye Organize Sanayi Bölgesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle Muradiye OSB Lisansüstü Tez Ödül Töreni gerçekleştirildi. Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da katıldığı ödül töreninin ardından Ortaylı, 'Osmanlı'dan Günümüze Sanayileşme ve Etkileri' konulu konferans düzenledi.

 

Manisa Muradiye Organize Sanayi Bölgesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle Muradiye OSB Lisansüstü Tez Ödül Töreni Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programda ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da konferans düzenledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansa Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Mehmet Kara, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanvekili Gökhan Kiriş, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Manisa Bilim Sanayi İl Müdürü Mehmet Üçbaş, Manisa İşkur İl Müdürü Eşref Aslan, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur katıldı.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Konferans öncesi Muradiye OSB Tez Ödülleri sahiplerin buldu. 1. Sosyal Bilimler Ödülü: Yazar Ahmet İncegül ve Danışman Fikret Birdişli 'Ulusal Güvenliğin Ekonomi Politiği: 1990 Sonrası Dönemde Türkiye’de Savunma Sanayii Üzerine Bir İnceleme' 2. Sosyal Bilimler Yönetim Kurulu Özel Ödülü: Yazar Ahmet Hamdi Bülbül ve Danışmanı Selçuk Seçkin 'İstanbul’da Osmanlı Dönemi Endüstri Yapılarının Mimarisi' 3. Fen Ve Mühendislik Ödülü Yazar Erkan Başaran ve Danışmanı Deniz Uçar ve Adem Yurtsever 'Dinamik Membran Biyoreaktör Kullanılarak Tekstil Endüstrisi Atıksuyunda Boya Giderimi' 4. Fen ve Mühendislik Yönetim Kurulu Özel Ödülü Yazar Mertcan Ensoylu ve Aylin M. Deliormanlı 'Kemik Doku Mühendisliği Uygulamaları İçin Hegzagonal-Bor Nitrür Ve Tungsten Disülfür İçeren Biyoaktif Cam Kompozit Doku İskelesi Hazırlanması' ödüllerini Vali Karadeniz, Rektör Ataç, Muradiye OSB Başkanı Kıvırcık takdim etti. Ödül töreninin ardından tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Osmanlı’dan Günümüze Sanayileşme ve Etkileri' konulu konferans gerçekleştirdi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu