Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.06.2022 17:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Merkez Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde resim eğitimi alan minik öğrenciler, yaptıkları çalışmalarla büyük beğeni topladı. Minik ressamların resimlerini inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, çocukları tek tek tebrik etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Merkez Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, resim öğrencileri eserlerini açtıkları sergide görüceye çıkardı. Serginin açılış programına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Seyrani Kandemir, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Sorumlusu Serap Gücüyen, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Açılış kurdele kesiminin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Resim Öğretmeni Senem Açıkgöz ve öğrencilerle çalışmaları inceledi. Minik ressamların eserlerini beğeniyle inceleyen Ustamehmetoğlu, çocukları tek tek tebrik etti. Minik ressamların sergisini ziyaret etmek isteyenler için 6-7 Haziran tarihlerinde Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda, serginin açık olacağı bilgisi verildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu