23.06.2022 13:57

Yol yapım ve bakım çalışmalarına il genelinde devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma'ya bağlı Büyükışıklar-Karacahisar-Koyundere mahallelerinin grup yolunda viraj genişletme, yol genişletme, su geçişleri için koruge boru döşeme ve temel dolgu çalışmaları başlattı.

Güvenli ve konforlu ulaşım için yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma'da da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Soma'ya bağlı Büyükışıklar-Karacahisar-Koyundere mahalleleri grup yolunun trafiği tehlikeye sokan son kısımlarında çalışma başlatıldı. Çalışmalar doğrultusunda viraj genişletme, yol genişletme, su geçişleri için koruge boru döşeme ve temel dolgu uygulamalarının gerçekleştirileceği belirtilirken, yapılan çalışmalardan yaklaşık 15'e yakın mahalle ve bağlısının faydalanacağı ifade edildi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde, vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.