24.06.2022 09:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, 'Geçmişten Geleceğe Manevi Değerlerimiz; Türbelerimiz' projesi kapsamında Şehzadeler Kaymakamlığı, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği bilgilendirme toplantısına katıldı.

'Geçmişten Geleceğe Manevi Değerlerimiz; Türbelerimiz’ tanıtım toplantısı, Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sofuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Şube Müdürü Seyrani Kandemir ve ilgili birim müdürleri katıldı. Toplantı, İlçe Müftüsü Ramazan Sancak’ın Kur’an tilavetiyle başladı. Daha sonra Şehzadeler Kaymakamlığı tarafından hazırlanan türbeler sunumu gerçekleştirildi. Sunumun ardından Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sofuoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Vali Yaşar Karadeniz değerlendirme konuşması gerçekleştirdi.