Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.07.2022 11:34

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 22. Dönem Mezuniyet Töreni, Sağlık Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde 163 mezun ile gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce de katıldı.

 

 

Mezuniyet törenine, Rektör Vekili Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Büyükşehir Belediyesini temsilen Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Bilir, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüsnü Uz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Vural, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Özkütük, Prof. Dr. Pınar Çelik, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Hasta Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu ve Başhekim Yardımcıları, Eczacılar Odası adına Ecz. Duygu Yılmaz, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Törende mezunlar adına bir konuşma yapan Dönem Birincisi Dr. Aslı Aldemir konuşmasında “Bu akşam burada dönem arkadaşlarımla birlikte yürüdüğümüz ve uğruna çokça emekler verdiğimiz bu 6 yıllık uzun zorlu yorucu ama bir o kadar da heyecan ve gurur verici yolun sonuna ulaşmanın vermiş olduğu mutluluğu siz değerli konuklarımız ile paylaşmanın sevinci içerisindeyiz. Mesleğimizi öğreten değerli hocalarımıza şahsım ve dönemim adına teşekkür ederim” dedi.

 

Törende konuşma yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Vural “Eğitim sürecinizde ameliyathaneye girdiğiniz, acil serviste hasta karşıladınız, seminerler anlattınız. Çok çalıştınız. Hastalara şefkatle yaklaşıp güven verdiniz, hekim olmanın, çocukları, insanı; tüm canlıları sevmeyle ilişkili olduğunu öğrendiniz. Ama her şeyin ötesinde arkadaş oldunuz, sıkı dostluklar kurdunuz. Ekip olma ruhunu yakaladınız. Bu dostluklarınız hayatınız boyunca devam edeceğine inanıyorum. Aldığınız eğitim sayesinde görev yerlerinizde hiçbir eksiklik hissetmeyecek ve hastalarınıza en doğru yaklaşımı göstereceksiniz. Sizlere mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Hastalarınıza daima şefkat, ilgi ve bilim ile yaklaşınız. Pandemi koşullarında size koruduğumuz gibi hekimlik hayatına atıldığınızda sizlerden de kendinizi korumanızı ve sağlıklı kalmanızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

Rektör Vekili Prof. Dr. Kıvanç Günhan ise “Meslektaşlarım olarak siz değerli mezunlarımızı yürekten kutluyorum, hekimlik bir meslek değil bir hayat biçimidir. Başarı, yaşamınızın ve meslek hayatınızın her döneminde sizinle anılsın; mezuniyetiniz hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

 

Tıp Fakültesinde 25 hizmet yılını dolduran öğretim üyelerine Rektör Vekili Prof. Dr. Kıvanç Günhan tarafından plaket takdiminin ardından dönem birincisi Dr. Aslı Aldemir, dönem ikincisi Dr. İsmail Esendir, dönem üçüncüsü Dr. Hafize Kodaş’a onur belgesi ve ödüllerinin takdim edilmesi ve tüm mezunlara mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam eden tören Acil Tıp Derneği Yılın İntern Ödülü ve Akran Eğitimi teşekkür belgelerinin verilmesi ile devam etti.

Tören, Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice Mavioğlu tarafından Hipokrat Yeminin okutulması ve mezunların keplerini gurur ve sevinçle fırlatmalarıyla sona erdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu