Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.08.2022 14:26

2022-2023 sezonunda Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımımı, Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak iç saha maçlarını kapsayan saha içi ve tribün kombineleri 8 Ağustos günü satışa çıkıyor.

 

Potanın Tarzanları tarihinde ilk defa mücadele edeceği Basketbol Süper Ligi için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda yeşil-beyazlı ekibin mücadelesine Muradiye Spor Salonu’ndan ortak olmak isteyen taraftarlar, passo.com.tr internet sitesi üzerinden ve Kültür Sitesi’nde kurulacak kombine standından 2022-2023 sezonu kombine kartlarını satın alabilecekler.

 

İşte detaylar:

Kombine Kartlar ne zaman satışa çıkacak?

 

Kombine kartlarımız 8 Ağustos Pazartesi günü hem passo.com.tr internet sitesi üzerinden hem de Manis Kültür Merkezi’nde kurulacak kombine kart standımızdan satışa çıkacaktır.

 

Kombine kartları internetten satın alabilir miyiz?

 

Evet, dilerseniz kombine kartınızı passo.com.tr internet sitesinden satın alabilirsiniz.

 

Kombine Kart satın alabilmemiz için Passolig kart sahibi olmamız gerekiyor mu?

 

Hayır… Yalnızca sezonluk kombine kartlarımız ve maç biletlerimiz Passo sistemi üzerinden satılacak olup ne kombine kart satın almak ne de tek maçlık bilet satın almak için Passolig kart sahibi olmanıza ihtiyaç duyulmamaktadır.

 

Kombine Kart satın alma işlemi sırasında taksit imkanı sunulacak mı?

 

Evet… Kombine kart satın alma işlemi sırasında bankanızın Passo ile anlaşması uyarınca taksitlendirme seçeneklerine sahip olacaksınız.

 

Maçlara QR kod ile giriş sağlayabilecek miyiz?

 

Dileyen taraftarlarımız fiziki olarak kombine kart alabileceği gibi dileyen taraftarlarımız passo.com.tr üzerinden oluşturacakları hesaplara kombine kartlarını tanımlayarak QR kod ile maçlara giriş yapabilecek.

 

Kombine kartlarımızı ne zaman teslim alacağız?

 

Kombine kart satın alan taraftarlarımız, satın alma işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından kombine kartlarını Kültür Sitesi’nde bulunan kombine kart standımızdan teslim alabilirler.

 

Kombine kartımı kaybettim, ne yapmalıyım?

 

Satın aldığınız kombine kartınızı passo.com.tr üzerinden oluşturacağınız hesabınıza tanımlamanız halinde maçlara giriş yapmaya sorunsuz bir şekilde devam edebileceksiniz.

 

Kombine kartınızı kaybettiğinizi Passo’ya bildirmenizin ardından dilerseniz yeni kart talebinde bulunabilir dilerseniz kartınızı iptal etme talebinde bulunarak maçlara Passo uygulaması üzerinden giriş yapmaya devam edebilirsiniz.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu