Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.07.2014 11:31

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Niobe Amfi Tiyatro’da Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı “Türk Sanat Müziği Konseri’’ gerçekleştirdi. İzleyenlerin güzel bir gece geçirdiği etkinlikte Manisalı vatandaşlar Türk Sanat Müziği’ne doydu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde, her gece farklı bir etkinliğe ev sahipliğe yapan Niobe Amfi Tiyatro, bu kez Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın “Türk Sanat Müziği Konseri’’ ile nostalji dolu ve büyülü bir gece geçirdi. Unutulmaz dakikaların yaşandığı geceye Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe ve Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile yüzlerce Manisalı Sanatsever katıldı. Konservatuar Sanatçıları, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla muhteşem bir gece yaşatırken sanatçılar konserin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Gizem Akyüz’ün sunuculuğunu yaptığı ve Aylin Nuriye Eralp’in koro şefliğini üstlendiği Büyükşehir Belediyesi Konservatuar mezunları Emrullah Şahin ve Dilan Pamukçu’nun vokalistlik yaptığı konserde, ‘Safalar Getirdiniz’, ‘Özledim’, ‘Güller Ağlasın’ ve ‘Okyanus’ gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro, Solo ve Düetlerden oluşan konser sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Koro şefi Aylin Nuriye Eralp tarafından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, kendilerine unutulmaz bir gece yaşattıkları için teşekkür etti ve çiçek takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu