Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.08.2022 18:24

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen aşure hayrına katıldı. Başkan Ergün’ün yanı sıra partililerin de yoğun katılım gösterdiği programda, vatandaşlar yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını temenni etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla bin kişilik aşure hayrı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi önünde Belediye Meclis Toplantısı öncesi yapılan aşure programına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Murat Öner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, MHP İlçe Başkanları, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Töz, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Başkan Ergün ve protokol üyeleri vatandaşlara aşure ikram ederken, vatandaşlar da yapılan hayır nedeniyle teşekkür etti.

Büyükşehir’in Aşure Hayrı Başlıyor

Pandemi nedeniyle bir süredir yapılmayan Manisa Büyükşehir Belediyesinin aşure hayrının bu yıl tekrar başlayacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “2009’dan beri sürekli hale getirdiğimiz aşure hayrımıza bu yıl yine başlayacağız. İl Başkanlığımıza bu yıl öncülük ettiği için teşekkür ediyorum. Yapılan bu aşure dağıtımının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen başta başkanımız olmak üzere tüm yönetime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde biz de Büyükşehir Belediyesi olarak aşure hayrımızla vatandaşlarımızla buluşacağız” dedi. MHP İl Başkanı Murat Öner de, yapılan hayrın kabul olmasını diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu