Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.08.2022 16:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirdiği sosyal ve yeşil alanlarda çöp konteynerlerinin bulunmasına rağmen yerlere çöp atılması, vatandaşlardan büyük tepki topladı. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada duyarlı olunması çağrısı yapılırken, yeşil alanların çöplük olmadığı vurgulandı.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde il genelinde vatandaşların aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilmeleri düşüncesiyle hayata geçirilen sosyal alanlar, yeşil alanlar, park ve bahçeler, vatandaşlardan büyük ilgi görürken, bazı bölgelerde bu alanlarda gelişigüzel bırakılan çöpler, vatandaşların tepkisini topladı. Çöp konteynerleri olmasına rağmen yerlere çöp atılmasını tepkiyle karşılayan Manisalılar, durumu Büyükşehir Belediyesine şikayet etti. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri atılan çöpleri temizlerken, vatandaşlara duyarlı olmaları çağrısı yapıldı. Yeşil alanların çöplük olmadığını vurgulayan ekipler, çöplerin çöp konteynerlerine atılması gerektiğinin altını çizdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu