Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.08.2022 14:43

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyelerinin katılımı ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenle gerçekleştirildi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Meydandaki kutlamalara Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, vali yardımcıları, kaymakamlar, MASKİ Genel Müdürvekili Emre Özünlü, belediye başkanları ve vekilleri, askeri erkan, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Manisa Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile bayraklar göndere çekildi. Anıta çelenk sunum töreni sonrasında Fatih Sergi Salonu’ndaki Atatürk Fotoğraf Sergisi protokol üyeleri tarafından gezildi. Kutlama programı daha sonra Valilik önünde gerçekleştirilen tebriklerin kabulü ile devam etti. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tebrikleri kabul etti.

Program Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti

Tebriklerin kabulünün ardından kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler ile devam etti. Alanda devam eden kutlama etkinliğinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında Tankçı Albay Binali Osmanoğlu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun oyuncuları tarafından sergilenen 'Zafere Doğru' adlı oyunun hemen ardından Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi gösteri sundu. Programın en son bölümünde ise Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığına bağlı komando birliklerinin silahlı ve silahsız olarak yaptıkları gösteriler ve yakın dövüş gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Şehitlikler ziyaret edildi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programların ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz önderliğindeki protokol heyeti şehitliklere ziyarette bulundu. Garnizon Şehitliği ve ardından Polis Şehitliği’ni ziyaret eden protokol üyeleri, kabirlere karanfil bırakarak şehitlere dua etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu