Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.07.2014 13:00

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Türk Sanat Müziği’nin başarılı yorumcusu Gökhan Sezen’i Manisalılar ile buluşturdu. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konserde, birbirinden seçkin eserleri seslendiren Sezen, Manisalılar’a unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Sanat Müziği solisti Gökhan Sezen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi. Yoğun katılımın olduğu Niobe Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirilen konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve eşi İnci Açıkdil, Kent Konseyi Şube Başkanı Sevil Şekercioğlu da katıldı. Şimdi Uzaklardasın, Kış Masalı, Yalan Dünya, Lale Devri gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren başarılı sanatçı Gökhan Sezen, unutulmaz bir geceye imza attı. Niobe’nin renkli atmosferinde yankılanan Türk Sanat Müziği şarkıları, her yaştan Manisalı’ya keyifli anlar yaşattı. Halkın coşkulu alkışları arasında geldiği konser alanında Gökhan Sezen’in birbirinden seçkin Türk Sanat Müziği eserlerine eşlik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları kırmayan Başkan Ergün, miniklerin sevgi gösteri karşısında kayıtsız kalmadı.

Muhteşem Akşama Muhteşem Ses

Konser sonunda ayakta alkışlanan Gökhan Sezen, kendisini sevenleriyle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa’da verdiği ilk konserde sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezen, tüm Manisa halkının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Sanatçıyı tebrik eden Başkan Ergün de kendisine çiçek takdim ederek, “Güzel bir Ramazan akşamında sizlerleyiz. Hele hele güzel bir sesle olunca bu akşam çok daha güzel ve anlamlı oldu. Kendisi Türk Sanat Müziği ile bizlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu anlamda tüm Manisalılar adına size ve saz ekibinize yüreğinize emeğinize sağlık diyorum. İnşallah çok daha güzel gecelerde birlikte oluruz. Nice bayramlarda buluşmak üzere” dedi. Başkan Ergün, içerisinde Mesir Macunu olan hediye paketi ile MASMEK kursiyerleri tarafından Manisa Bezi ile yapılan şalı sanatçı Gökhan Sezen’e takdim etti. Sezen de hediyeler karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, nezaketinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti. Konserin sonunda Manisalılar Başkan Ergün ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek, muhteşem akşamı ölümsüzleştirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu