Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.09.2022 15:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Manisa Otizm Derneği tarafından yürütülen ‘Otizmden korkma, geç kalmaktan kork’ isimli projenin kapanış toplantısına katıldı.

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde, Manisa Otizm Derneği’nin yürüttüğü ‘Otizmden korkma, geç kalmaktan kork’ isimli projenin kapanış toplantısı yapıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen proje kapanış toplantısına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce ve projenin ortakları resmi kurum müdürleri, amirleri ve temsilcileri ile Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, dernek yönetimi ve aileler katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, proje hakkında bilgilendirmede bulundu. Erken tanının önemine değinen Güngör, proje kapsamında otizm rahatsızlığı ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili sunum yaptı. MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Hasan Kandemir, tedavi sürecinin erken tanı ile birlikte başladığını belirterek, bir çalışma yaptıklarını ve bunun ardından başvuru sayısında yaklaşık 10 kata yakın bir artış sağladıklarını kaydetti. Her çocuğa ulaşılamadığını ifade eden Kandemir, “Genel olarak bir sorunu çözebilmek için adının konulması önemli. Burada da derneğe erken tanı konusundaki çalışmasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise konuşmasında çeşitli konulardaki paydaşların, sorunların çözümü noktasında birlikte çalışması gerektiğini, sivil toplum kuruluşlarının da yol alabilmesi için kurumsal yapılarını güçlendirmelerine ve proje hazırlayabilir duruma gelmeleri gerektiğini söyledi. Vali Karadeniz, “Manisa Otizm Derneği’nin yapmış olduğu budur. Güzel bir çalışma olmuş. Önemli kuruluşları projeye dahil etmişler. Manisa Otizm Derneği, otizm konusunda erken tanıyı ortaya çıkaran bir çalışma yapmışlar. Bunun bir neticesi elbet olacaktır. Çalışmanın sürdürülebilir olması gerekiyor. Sivil toplum kuruluşlarından yeni projeler bekliyoruz. Derneğimizi tebrik ediyorum, projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz tarafından proje ortağı olan kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu