Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.07.2014 18:11

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi ilk genel kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Genel Sekreter Halil Memiş’in de katıldığı toplantıda alt çalışma komisyonları oluşturularak, ilçelerdeki koordinasyonun sağlanması noktasında önemli adımlar atıldı.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin ilk genel toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Genel Sekreteri Halil Memiş’in başkanlığındaki toplantıya 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’ndan İkmal Astsubay Kasım Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Bilge Ünal, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Trafik Amiri Uğur Diker, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Kuğu, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli ile ilçe belediye başkan yardımcıları katıldı. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16.05.2014 tarih ve 64 sayılı kararı ile yürürlüğe giren Ulaşım Koordinasyon Merkezi Yönetmeliği gereğince trafik hizmetlerini planlama, koordinasyon ve güzergah belirlenmesi ile taksi, dolmuş ve servis araçlarının durak ve araç park yerleri, sayılarının tespitine ilişkin yetkiler kapsamında gündeme alınan talepler karara bağlandı. İlçelerdeki teknik komisyonda görev alacak kurum ve kuruluş temsilcilerinin belirlenmesi hakkındaki talep genel kurul üyelerince değerlendirildi. Manisa merkezinde ve ilçelerindeki servis araçlarına J plaka tahsisinin gündeme geldiği toplantıda bin 68 olan servis aracı sayısı teklif üzerine bin 500’e çıkartıldı.

Ulaşım UKOME’de Masaya Yatırılacak

Toplantının sonunda katılımcılara teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa’da uygulamaya yön verecek kararların UKOME toplantılarında alınacağını belirterek, “Manisa ulaşım ağında teknik şartları göz ardı etmeden kararlar alıyoruz. Amacımız hangi ulaşım noktasının neye ihtiyacı olduğunun tespitleri doğrultusunda çalışmaktır. İlçelerdeki alt komisyonların taleplerini değerlendireceğimiz bu toplantılar, Manisa merkez ve ilçelerinde düzeni sağlamak ve ihtiyaçları karşılamak doğrultusunda olacaktır. Güzergahlardan, servis araçlarına kadar ulaşıma pek çok konunun görüşüleceği bu toplantılar kurumlar arası işbirliğinin önemi de arttırmıştır. Umuyorum ki aldığımız kararlar düzeni sağlamak ve ihtiyaçları karşılamak noktasında çok daha faydalı olacak” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu