Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.09.2022 13:55

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının, 1 Ekim’de başlayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) serüveni öncesinde Polonya Milli Takımından dönen Michal Michalak ile 2022-2023 sezonu öncesinde tüm eksikleri tamamlanmış oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Potanın Tarzanlarında kadroda eksik isim kalmadı. Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan ve adından sıkça söz ettiren Manisa BBSK, Süper Lig kadrosunu da kısa sürede oluşturdu. İlk olarak iç transfere yönelen yeşil-beyazlı ekip, şampiyon kadrodan Mustafa Baki Görür, Berkay Sinirlioğlu ve Tolga Kaan Birer ile anlaştı.

5 yabancı oyuncu kadroya dahil edildi

Manisa BBSK, dış transferde daha önce Afyon Belediyesi ve TOFAŞ formaları giyen Meksikalı yıldız isim Pako Cruz ve Büyükçekmece forması giyen Evan Bruinsma gibi ligi yakından tanıyan isimleri kadrosuna kattı. Dış transferde Bosna-Hersek Milli Takımı forması giyen John Roberson ile Polonya Milli Takımı forması giyen Michal Michalak da Potanın Tarzanlarının kadrosuna kattığı önemli isimler arasında yer aldı. Takıma ayrıca pivot mevkii için Avrupa Basketbolunu yakından tanıyan ve bugüne kadar oynadığı liglerde ribaunt kralı olan OD Anosike de eklendi.

Tecrübeli ve geleceğin yıldız adayı isimler de takıma katıldı

Yerli oyuncular noktasında da tecrübeli isimlerin yanı sıra geleceği düşünen bir transfer politikası hayata geçirildi. Ligimizin tecrübeli isimlerinden Ogün Sevinç, Erdi Gülaslan ve Kevin Kaspar yeşil-beyazlı takımın çatısı altına girdi. Türk Basketboluna yeni isimler kazandırma noktasında da transfer yapan Manisa BBSK, Galatasaray’dan Acar Şen ile Beşiktaş’tan Ata Kahraman’ı kadrosuna kattı. Alt yaş kategorilerinde Milli Takım formasını terleten Yiğit Baran Sarıkaya da yeni kadronun parçalarından biri oldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu