Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.09.2022 16:13

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ilköğretim düzeyindeki öğrencilere arıların dünyası, bitkilerin tozlaşması ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemini anlatmak amacıyla ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesini hazırladı. Bu kapsamda Adnan Menderes Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören öğrencilere arı dünyası farkındalık eğitimi verildi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi düzenlendi. İlköğretim düzeyindeki öğrencilere arıların dünyasını tanıtmak, bitkilerin tozlaşmasına ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemini anlatmak amacıyla projenin ilk ayağında Büyükşehir Belediyesi Adnan Menderes Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören öğrencilere arı dünyası farkındalık eğitimi verildi. Eğitime Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, projenin hazırlayıcısı Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay katıldı. Proje eğitmeni Hüseyin Balkaya, öğrencilere arıları yakından görebilecekleri gözlem kovanı ile arıların dünyasını anlatırken, çocuklara tek tek bal tadımı yaptırıldı. Eğitim sonunda her öğrenciye Arkadaşım Arıcı kitabı ve yapboz armağan edildi.

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu