28.09.2022 10:53

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki (BSL) ilk maçında Ege derbisinde Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Potanın Tarzanları hazırlıklarını Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 1 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma beIN Sports ekranlarından da yayınlanacak.

2022-2023 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) sezonunun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor da Süper Lig’deki ilk maçında deplasmanda ligin önemli takımlarından Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarını Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Yoğun tempoda geçen hazırlık döneminde tarihinde ilk defa mücadele edeceği Süper Lig’e sıkı bir şekilde hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte hedef sezona iyi bir başlangıç yapmak. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’deki maratonuna Ege derbisi ile başlayacak. Müsabaka, 1 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak derbi mücadelesi beIN Sports ekranlarından da yayınlanacak.

“Süper Lig’e, Süper bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, “3 gün sonra Süper Lig’deki ilk maçımız için parkeye çıkacağız. Süper Lig’e, Süper bir başlangıç yapmak istiyoruz. Pınar Karşıyaka, basketbol geleneği olan köklü bir kulüp. Biz de kaliteli bir oyuncu grubu ve aynı kalitede teknik ve idari ekibe sahibiz. Mevcut kalitemizi parkeye yansıtıp, büyük taraftarlarımızı ve camiamızı sevindirecek bir sonuçla Ege derbisinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.