06.10.2022 17:16

Hazine ve Maliye Bakanlığı Baş Kontrolörü Ekrem Candan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Hazine ve Maliye Bakanlığı Baş Kontrolörü Ekrem Candan’ı makamında kabul etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Funda Solak da yer aldı. Başkan Ergün, Candan’a ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Ergün ayrıca Candan’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 38 akademisyen tarafından hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik eseri armağan etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ergün, Ekrem Candan’a çalışmalarında başarılar diledi.