07.10.2022 09:24

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, eğitim birimlerine ziyaret turları kapsamında Akhisar ve Saruhanlı ilçelerini ziyaret etti. Büyükşehir heyeti, geçtiğimiz Ağustos ayında yaşama veda eden Saruhanlı Engelliler Derneği eski Başkanı Hüseyin Usman için dernek tarafından düzenlenen lokma hayrına da katıldı.

İl genelinde Büyükşehir Belediyesi eğitim hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesini sağlamak amacıyla birim ziyaretlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Akhisar ve Saruhanlı ilçeleriyle ziyaretlerine devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen, ilk olarak Akhisar MABEM birimini ziyaret etti. Birim idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Büyükşehir heyeti, yeni eğitim-öğretim dönemi için görüş alışverişinde bulundu. Akhisar MABEM’deki toplantının ardından yapımı devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunuldu.

Saruhanlı İlçesi de Ziyaret Edildi

Akhisar ziyaretinin ardından Saruhanlı ilçesine geçildi. Burada da ilk olarak MABEM idareci ve öğretmenleriyle toplantı gerçekleştiren Büyükşehir heyeti, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret etti. Eğitim ziyaretlerinin ardından Büyükşehir heyeti, geçtiğimiz Ağustos ayında yaşama veda eden Saruhanlı Engelliler Derneği eski Başkanı Hüseyin Usman için dernek tarafından düzenlenen lokma hayrına da katıldı. Eğitim hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesi amacıyla ilçe ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.