Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.12.2022 23:04


Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 9’ncu hafta maçında Aliağa Petkim’i deplasmanda 90-84 mağlup etti. Başantrenör olarak Potanın Tarzanlarının başında ilk maçına çıkan Hakan Demir de ilk maçında ilk galibiyetini aldı. John Roberson ve Pako Cruz, attıkları 24 sayı ile maçı Manisa BBSK’ya getiren isimler oldu. 
Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 9’ncu hafta maçında Ege Derbisinde Aliağa Petkim’e konuk oldu. Karşılaşmayı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan ve yönetim kurulu üyeleri de tribünde takip etti. Başantrenör olarak göreve getirilen Hakan Demir de takımının başında ilk maçına çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Aliağa Petkim olurken çeyrek sonunda 28-18’lik rakip takımın üstünlüğü vardı. İkinci çeyrekte hücumda iyi bir performans ortaya koyan Potanın Tarzanları, farkı 5 sayıya düşürdü. Soyunma odasına ise 50-45’lik skorla Aliağa’nın üstünlüğü ile gidildi. 
Soğukkanlı oyun galibiyeti getirdi
Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolünü eline alan Manisa BBSK, final periyoduna 67-64 geride gitti. Final periyodunda Pako Cruz, John Roberson ve Michal Michalak ile hücumda etkili bir performans ortaya koyan Potanın Tarzanları, bu çeyrekte attığı 26 sayı ile karşılaşmadan 90-84’lük skorla galip ayrıldı. Bu galibiyet, Manisa BBSK’nın Süper Lig’deki ilk deplasman galibiyeti oldu. 
Skor dağılımı
Pako Cruz 24 sayı, 4 ribaunt, 8 asist ile takımın yıldızlarından biri oldu. John Roberson da 10’da 7 üç sayılık atış yüzdesiyle 24 sayı üreterek galibiyeti getiren bir diğer isimdi. OD Anosike de 13 sayı, 10 ribaunt ile double-double yaptı. Kritik anlarda bulduğu isabetlerle 12 sayı üreten Michal Michalak ayrıca 3 de top çalma istatistiğine imza attı. Raymar Morgan da 8 sayı,  10 ribaunt ve 5 asist yaparak maçın öne çıkan isimlerinden biri oldu. Tolga Kaan Birer 4 sayı, Kevin Kaspar 3 sayı, Ogün Sevinç de maçı 2 sayı ile tamamladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu