Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.12.2022 16:30

Hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesi ile binlerce çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla tanıştıran Pınar Çocuk Tiyatrosu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Manisalı minik öğrencilere ‘Oyun makinesi’ isimli oyunu sahneledi.

 

Pınar’ın çocukların gelişimlerine katkı sağlamak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla kurduğu Uluslararası Stevie Ödüllü Pınar Çocuk Tiyatrosu, ‘Oyun Makinesi’ adlı oyununu Manisalı minik öğrencilere sahneledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyuna Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, çocuk merkezlerinin minik öğrencileri, Sınav Koleji, Hedef Koleji ve Mer Koleji öğrencileri katıldı. Pınar Çocuk Tiyatrosu’nun Oyun Makinesi gösterisi, iki kardeş olan Ege ve Elif’in yaz tatilini geçirmek üzere ailece babaannelerinden kalan çiftlik evine gitmesiyle başlayan heyecanlı bir serüveni anlatıyor. Çiftlikte teknolojiden uzak kaldıkları anda buldukları eski ama eğlenceli ‘Oyun Makinesi’ ile seksek, ip atlama, körebe, köşe kapmaca gibi unutulan eski oyunları tekrar hatırlayarak yaşadıkları eğlenceli deneyimi anlatan interaktif oyun izleyicilerin de oyuna dahil olmalarını sağlıyor.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu