23.12.2022 17:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İbrahim Gökçen Bulvarı’nda yapılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı. 7 günde tamamlanması öngörülen, ekiplerin özverili çalışmasıyla 4 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan çalışma vatandaşlardan tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin işlek bulvarlarından olan Şehzadeler ilçesi İbrahim Gökçen Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin hummalı çalışmasıyla kısa sürede tamamlanan çalışma nedeniyle bölge esnafı ve vatandaşlar memnuniyetini şu sözlerle paylaştı.

Yakup Uçer: Biz çok memnunuz, yollar biraz daha genişledi. Çok teşekkür ederiz başkanımıza da ilgilendiği için. Esnaf olarak gayet memnunuz. Ekipler da gayet iyi çalıştı. Kafeler caddesi de gayet iyi olacak.

Demir Bostancı: Çok muhteşem oldu. Çok güzel oldu. Allah razı olsun.

Bilgen Yavuz: Görünüm olarak da çok güzel bakım olarak da çok güzel. Manisa’ya yakıştı.

Muammer Güzel: Yapılan her şey güzeldir. Kısa sürede yapıldı onun için de çok memnunuz.

İbrahim Yavaş: Teşekkür ederiz, Büyükşehir Belediye Başkanına bu hizmetinden dolayı. Bizler çok memnunuz.

Aysun Türkmen: Manisa’mıza hayırlı, uğurlu olsun. Yollarımız düzelsin tabi. Gelen geçen yayalarımız da rahat eder. İyi oldu. Güzel oldu.

Kamil Atmaca: Görünüm açısından mükemmel. Kültür Merkezi’nin önünün de olması iyi oldu.