Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.12.2022 13:08

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ‘Türbülans’ isimli oyun sahne aldı. Oyunu izlemeye Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da izledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında tiyatro oyunları sahne almaya devam ediyor. Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Alara Bozbey, Aylin Kabasakal, Ceyda Tepeliler, Ece İrtem, Giray Mert Özdenoğlu ve Göktuğ Derici’nin oynadığı iki perdelik komedi oyunu Türbülans sahne aldı. Tiyatroyu izlemeye Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı. Oyun sonunda sahneye çıkarak oyunculara teşekkürlerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, tiyatro izlemeyi özlediklerini belirterek, “Oyunun sahnelenmesinde emeği geçenlere ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

‘Türbülans’

Alara Bozbey, Aylin Kabasakal, Ceyda Tepeliler, Ece İrtem, Giray Mert Özdenoğlu ve Göktuğ Derici’nin oynadığı iki perdelik komedi oyunu evliliğe karşı olan Bernard'ın üç hostesle olan ilişkisini konu alıyor.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu