09.01.2023 14:16

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yunusemre Belediyesi Gençlik Merkezi Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği Yunusemre Belediyesi Gençlik Merkezi Projesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Vali Yardımcısı Aydın Memük, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi’nin çalışmalarıyla birlikte Yunusemre Belediyesi Gençlik Merkezi Projesi hakkında bilgiler aktardı. Ardından Vali Yardımcısı Aydın Memük, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşmalarda projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür edildi. Konuşmaların ardından projenin temeli atıldı.