26.01.2023 17:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Don Kişot’ isimli çocuk oyunuyla başlattığı sömestr ilçe turne programı, Akhisar ve Saruhanlı ilçeleriyle devam etti. Öğrencilere keyifli bir yarıyıl tatili yaşatmayı amaçlayan ‘Don Kişot’ adlı çocuk oyununu sahneleyen Şehir Tiyatrosu oyuncularına, Akhisar’da da, Saruhanlı’da da minikler büyük ilgi gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Don Kişot’ adlı çocuk oyununu ilk olarak Akhisarlı çocuklarla buluşturdu. Akhisar Park İçi Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Akhisarlı minikler büyük ilgi gösterdi. Dünya Klasikleri arasında yer alan Miguel Cervantes’in eserinin tiyatroya uyarlandığı ve Bartu Kaan Şensoy’un yönettiği yaklaşık 45 dakikalık çocuk oyununda, minikler keyifli dakikalar yaşadı. Akhisar turnesinin ardından Saruhanlı ilçesindeki çocuklarla buluşma gerçekleşti. Saruhanlı Serdar Yaralı Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna Saruhanlılı minikler de yoğun ilgi gösterdi. Oyunu dikkatli ve meraklı gözlerle izleyen çocuklar, oyunculara alkışlarıyla teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun turne programının 28 Ocak Cumartesi günü merkez; 29 Ocak Pazar günü de Selendi ve Kula ilçeleriyle devam edeceği belirtildi.