Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.08.2014 18:16

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi’nde yapımına başladığı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu Projesi, temel atma töreni hazır hale getirildi. Salon inşaatında incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun temelinin 13 Ağustos Çarşamba günü atılacağını belirterek, projenin yılbaşına kadar tamamlanacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Güzelyurt Mahallesi Spor Lisesi yanında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu Projesi’ni inceledi. Başkan Ergün’e inceleme gezisinde Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Proje Etüt Dairesi Başkanı Müge Kuğu ve Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil de eşlik etti. Çalışmayı yürüten yüklenici firma yetkililerinden ve ilgili daire başkanlarından bilgi alan Başkan Ergün, kapalı yüzme havuzunun çeşitli müsabakalara ev sahipliği yapacak düzeyde geliştirilmesi yönünde talimat verdi.

Yeni yıla kadar tamamlanacak

Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nun temelinin 13 Ağustos Çarşamba günü atılacağını ifade eden Başkan Ergün, spor salonunun bin kişi, kapalı yüzme havuzunun da 500 kişi izleme kapasiteli olacağını belirtti. Projeyi yılbaşına kadar tamamlanmasını hedeflediklerinin altını çizen Başkan Ergün, “Projemizin tamamlanmasının ardından çevre bulvarları da dâhil ederek, projenin çevre düzenlemesini gerçekleştireceğiz. Tabi projemizde 100 araç kapasiteli otopark da mevcut. Çocuklarımız ve gençlerimiz bu havuzda yüzmeyi öğrenecek ve inşallah ulusal yarışmalarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Kısacası Manisa kendi sporcusunu yetiştirecek. Şimdiden çocuklarımıza, gençlerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eğitim okuma ve yazmadan ibaret değil

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Ergün, “Biz eğitimin yalnızca okuma ve yazma öğrenmekten ibaret olmadığını düşünüyoruz. Bu doğrultuda kadınlarımızın mesleki eğitimlerini geliştirecek kurslar, müzik alanında konservatuvar, sporcularımız için tesisler, vatandaşlarımızın ilgi alanlarına ve yeteneklerine göre folklor, bale, jimnastik, yabancı dil gibi A’dan Z’ye eğitimin her alanına katkı sağlıyoruz. Bu tesisimiz de tamamlandıktan sonra kentimizin en önemli eksiği olan yüzme eğitimine ve Spor Salonu eksikliğine önemli bir katkı sağlamış olacağız. Umarım Manisa’da çok sayıda yetenekli gençler yetişmesine vesile oluruz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu