Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.03.2023 09:52

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 'Bir Lokma Bin Sofra' temalı iftar yemeğinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeleri ağırladı. Gardenia Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy ile Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız da katıldı. 

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 'Bir Lokma Bin Sofra' temalı iftar yemeği organize etti. Gardenia Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ağırlandı. İftar yemeğine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız ile kurum müdürleri katıldı. 'Bir Lokma Bin Sofra' temalı iftar yemeklerinin bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirten Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Reşit Akçalı, “İftar soframıza hoş geldiniz” dedi. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise, “Yardımlaşma ve dayanışma millet olarak en önemli özelliklerinden bir tanesi. 6 Şubat'ta depremleri yaşadık. İnsanımız birlikteliğini bir kez daha gösterdiler. Burada bizler de iftarda bir aradayız. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu iftar programında depremzede kardeşlerimiz de burada. Bu yüzden daha da anlamlı hale geldi. Vakıflar Genel Müdürlüğüne ve yapılan davete katılan herkese teşekkür ederim" dedi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu