Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.04.2023 16:01

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iki farklı etkinliğe destek verildi. Günün ilk programında Manisa Otizm Derneği iş birliğiyle Fatih Sergi Salonu’nda “Farklı Düşünenler Fark Yaratırlar” temasıyla resim ve el sanatları sergisi açılırken; ikinci programda Manisa Umut ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde Kültür Merkezi Lale Fuaye’de “Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız” isimli resim ve el sanatları sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde açılan sergiler, 5 Nisan tarihine kadar ziyaretçilerini konuk edecek. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Otizm Derneği iş birliğiyle, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fatih Sergi Salonu’nda el sanatları ve resim sergisi düzenlendi. Serginin açılış programına; Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Hasan Torun, Turizm ve Tanıtım Şube Müdürü Seyrani Kandemir, Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, oda ve dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergideki ürünleri dikkatle inceleyen katılımcılar, eserlerle ilgili beğenisini belirtti. Öte yandan, otizmli bireylerin yaptığı birbirinden güzel el sanatı ürünlerin yer aldığı sergi 5 Nisan tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.

Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız

    Günün ikinci programında, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Umut ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile Kültür Merkezi Lale Fuaye’de otizmli çocukların yaptığı resim ve el sanatları eserlerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Manisa Umut ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Okul Müdürü Gülsüm Özacar, Kurucu Müdür Zeynep Özer, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Serginin açılış kurdelesi, eserleri hazırlayan otizmli öğrencilerle kesildi. Sanat Etkinlikleri Öğretmeni Vahide Nursert, eserlerle ilgili Ustamehmetoğlu ve Özcan’ı bilgilendirdi. Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, resim ve el sanatları sergisinin açılmasında emeği geçenleri tebrik ederek, kurumlar arası işbirliğine her zaman hazır olduklarını dile getirdi. Kültür Merkezi Lale Fuaye’deki resim ve el sanatları sergisi de 5 Nisan tarihine kadar, ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu