Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2023 14:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ziyaretinde Hasan Dede’ye ait işyerinin açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün, bereketli kazançlar diledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı’da Hasan Dede’ye ait “Sena Home” adlı işyerinin açılışına katıldı. Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti.
Başkan Ergün’e teşekkür etti
Açılış töreninde konuşan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, “Büyümekte olan Saruhanlımıza açtığı Sena Home adlı işyeriyle destek olan Hasan Dede’nin bu özel günü için toplanmış buluyoruz. Bu özel günde Hasan Dede’yi ve ailesini yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Saruhanlı’nın büyümesinde gelişmesinde sadece bizim katkımız yok. Cengiz Başkanın da katkıları çoktur. Saruhanlı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olsun, var olsun” dedi.
Hayırlısı olsun
Bilgin’in ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Saruhanlıyla ilgili yaptığımız görüşmelerde, her zaman ilçe belediye başkanımızla istişare içerisinde olmaya çalıştık.  Bugüne kadar hizmetin siyaseti olmaz anlayışıyla hizmet ettik. Bu anlamda Saruhanlı’da yapımına başladığımız prestij caddelerilerimizin çalışmalarında yüzde 90’a geldik.  Vatandaşlarımıza bir kez daha hayırlı olması temennisinde bulunayım” dedi. 
Önemli yatırımın müjdesini verdi
İlçe sakinleri için yapımına başlanacak önemli bir yatırımın da müjdesini veren Başkan Ergün, “Daha önce kamulaştırmasını yaptığımız 192 araçlık otopark, üstüne meydan ve gençlik merkezi  olan bu güzel projenin 9 Mayıs’ta ihalesini yapıyoruz. Saruhanlı’ya da, gençlerimize de buradan müjdesini vereyim. Hayırlı olsun. Bu vesileyle açılışı yapacağımız iş yerinin hayırlı olmasını diliyor, bereketli kazançlar temenni ediyorum” dedi.
Açılış kurdelesini kestiler
Başkan Ergün’ün ardından konuşan MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekil Adayı Ali Uçak  da bereketli kazançlar diledi. Okunan duaların ardından protokol üyeleri işyerinin açılış kurdelesini kesti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu