Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.05.2023 17:08

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve MHP Manisa Milletvekili Adayları ile birlikte Akhisar’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi. Geride kalan 9 yılda Akhisar’a birçok hizmetin kazandırıldığını belirten Başkan Cengiz Ergün, bundan sonraki süreçte projelerin devam edeceğini dile getirdi. 

Akhisar’da bir takım temaslarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir ile birlikte sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle buluştu. Toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay ile MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve meclis üyeleri de yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar’da gerçekleştirdiği çalışmalar ile önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Cengiz Ergün, “Büyükşehir Belediyesi olarak 9 yıldır hizmetlerimizi en eksiksiz bir şekilde 17 ilçemizde 1088 mahallemize ulaştırmanın gayreti içerisinde olduk. 6 bine yaklaşan personellerime bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Ekip çalışmasının ve hizmetin nasıl olacağını sahada yaptıkları çalışmalarla ispatladılar. Bu vesile ile biz geride kalan sürede Akhisar’a yaptığımız gibi 17 ilçemize de hizmetleri ulaştırmaya çalışıyoruz. Çok şükür Allah’a mali kriterlerde 30 Büyükşehir’in arasında her yıl birinci, ikinci veya üçüncü sıralamaya giren bir Büyükşehir var. Sahaya çok daha fazla yatırım yapan bir Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü olanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi. 
Akhisar’a Birçok Hizmet Kazandırıldı
Akhisar’a birçok hizmetin kazandırıldığını ve kazandırılmaya devam edileceğini belirten Başkan Ergün, “Dün hayırlısıyla Akhisar Gençlik Merkezi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’müzün Akhisar binasının ihalesi yapıldı. 90 milyonun üzerinde + KDV ile yaklaşık 110 milyon liralık bir yatırım. Gençlik Merkezi, MABEM, MASMEK kurslarının ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün de olacağı o binayı inşallah rabbim bizlere yapmayı nasip etsin. 28 Mayıs’ta da tespitini yaptığımız ve projelerini hazırladığımız İtfaiye binası ile ilgili de ihale günü alındı” ifadelerini kullandı. MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak da söz aldı. Ali Uçak, yaptığı konuşmada Manisa ve ülke tarımının kalkınması için yapacağı projeleri sıraladı. MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay yaptığı konuşmada ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmaların ardından sivil toplum kuruluşları temsilcileri de görüşlerini paylaştı. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu