Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.05.2023 15:18

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile birlikte ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Nazmi Gürcan Gençlik Merkezi’nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Ergün’e MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve daire başkanları, MHP İlçe Başkanı Mehmet Karabulut, KAÇEP Başkanı Adile Tuğçe Akça, Ocak Başkanı Tolga Bektaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Bünyamin Demir, mahalle muhtarları, partililer eşlik etti. 
14 Mayıs Seçimlerine Değindi
Toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlara yönelik bir konuşma yapan Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, 14 Mayıs seçimlerine değinerek yaşanabilecek olayları herkesin düşünmesi gerektiğini söyledi. Savaş, “Bu vesile ile tabi ki partimizden bir milletvekili fazla gönderelim düşüncesindeyiz. Ali Uçak kardeşimiz seçildiği takdirde bizlere ne kadar katkısı olabileceğini ben biliyorum. Benden çok daha fazla katkısının Selendi’ye olacağına eminim. Çünkü en büyük yaş meyve sebze ihracatçısı, bize göre çok daha iyi lobisi olan bir kardeşimiz. Ben bunu açık ve net ifade ediyorum. Bizim partimizden de 2. Sıra milletvekili adayı olması bir kazanımdır, bir şanstır. İnşallah Allah nasip eder, hayırlıysa Allah nasip etsin. Burada acizane olarak farklı partilere gönül vermiş olabilirsiniz ama olayları geniş pencereden değerlendirmenizi talep ediyorum. Burada da her zaman olduğunuz gibi verdiğiniz destekten dolayı bizimle olmanızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eksik, problem noktasında ne varsa bunları çözme amacındayız” dedi. Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ın konuşmasının ardından karşılıklı sohbet şeklinde devam eden toplantı sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak’a üzerinde isimlerinin yazılı olduğu birer forma hediye edildi. MABEM Eğitim Merkezi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarların katılımı ile yapılan toplantı sona erdi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu