Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.05.2023 13:03

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama programında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Manisa’da kutlama programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanveklili Mehmet Güzgülü, Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Daire Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan programda daha sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Ardından kutlama programına geçildi. Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Güler Sökmen’in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptığı kutlama programında 19 Mayıs ile ilgili şiirler de okundu. Sonrasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve gençliğin Ata’ya cevabı okundu. Kutlama programı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor gösterileri ile devam etti. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında spor  panayırı da gerçekleştirildi. Spor Panayırında masa tenisi, badminton, basketbol, dart, spor parkuru ve ayak tenisi oynandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, kutlama programlarının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan 75’inci Yıl Gençlik Merkezi sergisini ziyaret etti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu