Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.09.2011 17:35

MANİSA Belediyesi, Karaköy kapalı otoparkında çalışma başlatarak, her hafta Pazartesi günleri kurulan semt pazarının otopark içine kurulmasını amaçlıyor. Bu kapsamda kapalı otoparkta düzenleme çalışmasına başlayan ekipler, otoparka havalandırmalar taktı. Otoparkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karaköy pazarının iki okulun önüne kurulduğunu, bunun da öğrenciler için sıkıntı oluşturduğunu belirterek, pazaryerinin otoparkta kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karaköy kapalı otoparkında yapılan düzenleme çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Park-Bahçe Müdürü Serpil Çakır ile birlikte inceledi. Her hafta Pazartesi günleri semtte kurulan pazarın Karaköy otoparkında kurulması için başlatılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, havalandırmaların takıldığı otoparkta yapılacak diğer düzenlemeler ile ilgili bilgi aldı. Kapalı otoparkın düzenlemelerinin devam ettiğini belirten Başkan Ergün, “Bu otoparkın Pazartesi günleri pazaryeri olarak kullanılması için Manisa Belediyesi olarak çalışma başlattık. Böylelikle semt içinde geniş bir alanda olan pazaryerini buraya çekerek, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmelerini amaçlıyoruz” dedi.

Öğrenciler İçin Güzel Olacak

Otoparkın havalandırmalarının komple yenilendiğini ve yeni havalandırmaların da takıldığını belirten Başkan Ergün, “Katlı ve kapalı otopark olması nedeniyle havalandırmaları tamamen yeniledik. Burada alışverişini yapacak olan vatandaşlarımız, rahat hareket edebilecek. Pazarcı esnafı da araçlarıyla burada rahatlıkla yüklerini indirip, yükleyebilecekler. Karaköy pazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu’nun önüne de kurulduğu için öğrencilerimiz de bunun sıkıntısını çekiyor. Bu nedenle buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak, hem öğrencilerimiz açısından, hem esnafımız açısından, hem de vatandaşlarımız açısından güzel olacak bir hizmeti daha kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu