31.08.2014 15:34

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlediği Fener Alayı şölene dönüştü. Binlerce Manisalı’nın Türk Bayrakları ve fenerlerle aydınlattığı gece, zafer coşkusunu katladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Fener Alayı ile Manisa’ya 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşatan Büyükşehir Belediyesi, geleneği bozmadı ve muhteşem bir geceye daha imza attı. Şeyh Fenari Camii’nin önünden başlayarak şölene dönüşen yürüyüşe başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün olmak üzere, Genel Sekreter Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, daire müdürleri ile binlerce Manisalı katıldı. Yediden yetmişe yoğun ilginin olduğu kortejde, Büyükşehir Belediye Konservatuarı Bando Takımı’nın seslendirdiği marşlara eşlik edildi, Türk Bayrakları geceyi kırmızı-beyaza boyarken, fenerler de geceyi aydınlattı. Manolya Meydanı’na gelindiğinde ise havai fişekler eşliğinde gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi büyük beğeni topladı. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından takip eden yüzlerce Manisalı da yürüyüşe katılanları selamladı. Büyük coşkunun yaşandığı fener alayı Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.