13.09.2011 17:02

ZABITA Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıldönümü ve 6-18 Eylül Belediye Zabıta Haftası olması nedeniyle, Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve zabıta personeli, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Ergün, zabıtanın belediyelerin vitrini olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamında gerçekleşen ziyarette, zabıta personeli Başkan Ergün’e çiçek takdim etti. Zabıta Haftası olması nedeniyle kendisine gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Zabıta Amirleri Mustafa Duman, Ahmet Geren ve zabıta personeline teşekkür eden Başkan Ergün, “Zabıta, belediyelerin vitrini ve aynası. Geldiğim ilk günden beri hep bunu söylüyorum. Zabıtanın vatandaşla direkt olarak temas halinde olması nedeniyle, belediyelerin en önemli müdürlükleri arasında. Vatandaş-belediye ilişkisi çok önemli. Bu konu ile ilgili seminerlere, eğitimlere ayrı bir önem verilmesi gerekiyor. Zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Zaman zaman zabıtadaki arkadaşlara darp, saldırı gibi olumsuzluklar yapılıyor. Ben görev yapan tüm zabıta personelimize teşekkür ediyorum. Zabıta Haftanız kutlu olsun” dedi.

Desteğiniz Bizim İçin Çok Önemli

Zabıta Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıldönümü olması nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Zabıta Müdürü Aydoğan İra da, “Sizin verdiğiniz desteği her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu nedenle müdürlüğümüz adına sizlere teşekkür ediyorum. Gün içinde çalışmalarımız esnasında desteğiniz bizim için çok önemli. Bu desteğinizin devam etmesini diliyoruz” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve Zabıta personeli ile birlikte, zabıtanın kuruluş yıldönümü pastasını kesti.