Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.09.2011 17:03

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Amasya Valiliği’nden Manisa Valiliği görevine atanan Halil İbrahim Daşöz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yaklaşık 2,5 yıldır görevi yürüttüğü süreç içerisinde önceki Vali ile Manisa için güzel hizmetler sunmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ergün, bunun ivme kazanarak devam etmesini diledi.

Manisa’da görevine yeni başlayan Vali Halil İbrahim Daşöz’e, görevinin ikinci gününde Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hoş geldin ziyaretinde bulundu. Vali Daşöz’e çiçek takdim eden Başkan Ergün, görevinde başarılar diledi. Kurumlarda kişilerin gelip geçici olduğunu belirten Başkan Ergün, “Bizler bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan Manisa’ya en iyi şekilde, ortak müştereklerde, en iyi hizmeti verebilmek. Yaklaşık 2,5 yıl önce Manisalıların bizi bu göreve layık görmesiyle, bu makamlara seçildik. Sizden önceki Sayın Valimizle geçen bu 2,5 yıllık süre içerisinde Manisa için güzel hizmetleri sunduk. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu daha da artarak, ivme kazanır. Bu da bizi mutlu eder, memnun eder. Her şey Manisalılar için diyoruz. Manisa için varız. Manisalıları seviyoruz. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Manisa Kimliği Olan Bir Şehir

Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini sunan Vali Halil İbrahim Daşöz de, “Tabi belediye, belediye hizmetleri bir şehrin geleceği bakımından büyük önem taşımaktadır. Adeta bir şehrin geleceğini, başta imar planları olmak üzere altyapısıyla üst yapısıyla, belediyenin almış olduğu kararlar büyük ölçüde şekillendirir. Biz de bu ilin valisi olarak belediye başkanlarımızla, tüm belediyelerimizle, il genel meclisimizle, ilimizin tüm dinamikleriyle şehrimizin geleceğine güzel hizmetler yapmak için buradayız. İnşallah bu süreç içinde Manisa’mız için gerektiği her konuda işbirliği içerisinde bu çalışmaları yürüteceğiz. Burası gerçekten çok güzel bir şehir. Çok tarihi ve kimliği olan bir şehir. Buranın bir dünya şehri olması yolunda hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu