Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.05.2023 16:49

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından milletvekili seçilen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile AK Parti Milletvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal ve Ahmet Mücahit Arınç, mazbatalarını aldı. Mazbata törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

 

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile AK Parti Milletvekilleri Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal ve Ahmet Mücahit Arınç, Manisa Adalet Sarayı’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Mazbata törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, MHP ve AK Parti ilçe başkanları, MHP KAÇEP ve AK Parti Kadın Kolları yönetimi ile partililer katıldı. Törende, İl Seçim Kurul Başkanı İbrahim Bitek ve seçim kurulu üyeleri, MHP ve AK Parti’li milletvekillerine mazbatalarını takdim etti.

Akçay’dan Manisalılara Teşekkür

Manisalıların oylarıyla 6. kez milletvekili seçilen MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Bütün Manisalı vatandaşlarımızın sandığa giderek hem demokrasimize hem de milli iradeye sahip çıkmaları ve bizleri de milletvekilleri olarak görevlendirmeleri münasebetiyle tüm Manisalı hemşehrilerimize şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızı seçerek hem yasamada hem de yürütmede Türkiye yüzyılına emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ardından günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla mazbata töreni son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu