Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.05.2023 14:48

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 2. Turu için ailesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1169 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

 

Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Turunda milyonlarca vatandaş sandığa giderken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de ailesiyle birlikte oyunu kullandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1169 no’lu sandıkta oy kullanan Başkan Cengiz Ergün, oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Başkan Ergün, “14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerini 15 gün önce geride bırakmıştık. Bugün de Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 2. Turu oy kullanması vesilesiyle sandık başındayız. Oyumuzu kullandık. Yapılan seçimlerin ülkemize, milletimize ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sandıktan çıkan sonuca herkesin de saygı duyması gerektiğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu