Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.05.2023 17:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde yenilenen Erler Caddesi, cadde esnafını da mutlu etti. Erler Caddesi’nin eski haline göre çok daha güzel ve düzenli olduğunu belirten cadde esnafları, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

İl genelinde hayata geçirdiği prestij projeler ile vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile Erler Caddesini de yeniledi. Sıcak asfaltı, kaldırımları, aydınlatmaları, engelli kılavuz karoları ve bordürleriyle yepyeni bir görünüm kazanan Erler Caddesi, vatandaşlardan ve esnaflardan tam not aldı.

 

Esnaflar Teşekkürlerini Dile Getirdi

 

Erler Caddesi üzerindeki esnaflar yapılan çalışmalara ilişkin görüşlerini aktardı.

 

Aziz Pekturlan, “Büyükşehir Belediyemiz ve Şehzadeler Belediyemize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Yollarımız çok kötüydü. Yollarımız şıkır şıkır oldu. Aydınlatmalarımız, kaldırımlarımız muhteşem oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim”.

 

Halil Erkan, “Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yukarıdan gelen suların belli bir noktada toplanması, güzel oldu. Aşırı yağışlarda burada yürünemiyordu. Aydınlatmaları ile güzel bir çalışma oldu”.

 

Sedat Topal, “Yolun eski hali çok engebeliydi, parke taşları sıkıntılıydı. Toz toprak çok oluyordu. Şimdiki hali çok güzel oldu, çok memnunuz. Büyükşehir ve Şehzadeler’e çok teşekkür ediyoruz”.

 

Selim Serper, “Yollarımız çok kötüydü. Gerçekten Büyükşehir Belediyemize çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerek aydınlatmalarda, gerek kaldırımlarda, gerekse yollarda, bizlere çok büyük avantajlar sundular. Eskiye göre yolun akışı hızlandı, vatandaşların kullanımı arttı. Geceleri özellikle ışıl ışıl, çoluğumuzu çocuğumuzu alıp buradan çarşıya gidiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum”.

 

Hüsamettin Yıldırım, “Gece aydınlatmalarıyla, yoluyla çok güzel oldu. Cengiz Ergün Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”.

 

Vehibe Akkurt, “İnsanlar burada yürürken yola takılıyorlardı, biraz zahmetli oldu ama sonunda güzel oldu. Cadde baştan sona ip gibi, aydınlatmaları ışıl ışıl. Temiz ve düzenli bir görüntü kazandı. Teşekkür ediyoruz”.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu