Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.09.2011 18:17

Manisa Belediye Zabıtası, Zabıta Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Yetiştirme Yurdu, Belediye Huzurevi ve Dış Mahalle’de bulunan Çocuk Kulübü’nü ziyaret etti. Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Kulübü’nde bulunan çocuklara top dağıtıldı, zabıtanın görev ve sorumlulukları anlatıldı. Huzurevinde kalan yaşlılara ise çeşitli hediyeler verildi.

Zabıta Teşkilatı’nın 185. Kuruluş Yıldönümü Manisa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuruluş yıldönümü nedeniyle personeli ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, yaşlılar ve çocukları sevindirdi. Zabıta’nın ilk ziyareti Yetiştirme Yurdu’na oldu. Burada çocuklara top dağıtılırken ayrıca Zabıta’nın görevleri hakkında bilgiler verildi. İkinci ziyaret ise Belediye Huzurevine gerçekleştirildi. Zabıta Müdürü İra ve personeli tek tek elini öptükleri yaşlılara çeşitli hediyeler dağıttı. Son olarak Dış Mahalle’de bulunan Çocuk Kulübü’ne yapılan ziyarette de çocuklara top dağıtıldı. Her yıl yaptıkları ziyaretleri bu yılda tekrarladıklarını belirten Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Kuruluş yıldönümümüzde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve büyük saygı duyduğumuz yaşlıları unutmadık. Ziyaretlerimizden onlarda memnun oldular. Önümüzdeki yıllarda da bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü’nden Zabıta’ya Tebrik Ziyareti

Manisa Belediyesi İtfaiyesi de, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü unutmadı. Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Gül, personeli ile birlikte Zabıta Müdürü Aydoğan İra’yı ziyaret etti. İra’ya çiçek takdim eden Gül, Zabıta teşkilatının 185. kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası’nı kutladı. Ziyaretinden dolayı İtfaiye Müdürü Ali Gül ve ekibine teşekkürlerini sunan Zabıta Müdürü Aydoğan İra da, kendilerini unutmayan tüm mesai arkadaşlarına ve kutlama yapan tüm yöneticilere teşekkürlerini sundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu