Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.06.2023 14:48

“5 Haziran Dünya Çevre Günü Şenlikleri” kapsamında dolu dolu bir program hazırlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Parkı’nda çocuklar için hem eğlenceli hem de eğitici bir program düzenledi. 
“5 Haziran Dünya Çevre Günü Şenlikleri’nin” 3. gününde Atatürk Kent Parkı’nda öğrenciler için Şehir Tiyatrosu tarafından Hacivat ve Karagöz ve Su Hayattır tiyatro oyunu sergilendi. Programı, öğrencilerle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe de takip etti.  Çevre ve su tasarrufu vurgusu yapılan oyunların ardından, öğrenciler çuval yarışı, sandalye kapma ve atıkları uygun geri dönüşüm kutularına atma oyunuyla da eğlendiler. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği programda, çevreyi koruma yönelik mesajlar verildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu