13.06.2023 19:09

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Haziran ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda Babalar Günü’nü ve Kurban Bayramı’nı kutladı. Geçtiğimiz hafta genel kurulunu gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetimini de tebrik eden Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çocuklar için turne programı gerçekleştirdiğine de değindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklara tiyatroyu sevdirmek amacıyla il genelinde ‘Hacivat-Karagöz’ adlı oyunla turne gerçekleştirildiğini belirten Başkan Ergün, “Şehir Tiyatromuz, okulların kapanmasına kısa bir süre kalması vesilesiyle turne programı gerçekleştirerek, özellikle ilimiz genelindeki kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımıza gösteriler sahneliyor. ‘Karagöz-Hacivat’ oyunu, yüz boyama etkinlikleriyle çocuklarımıza hem tiyatroyu sevdirmeyi hem de onların keyifli aktivite içinde olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Manisa BBSK Yönetimini Tebrik Etti
Geçtiğimiz hafta Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdiğini hatırlatan Başkan Ergün, “Basketbol, voleybol başta olmak üzere bireysel ve takım sporlarında başarıdan başarıya koşan, Manisa’mızın çocuklarına ve gençlerine spor yapma imkanı sağlayan kulübümüzün yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Babalar Günü ve Kurban Bayramı’nı Kutladı
Başkan Ergün, sözlerini Babalar Günü ve Kurban Bayramı’nı kutlayarak tamamladı: “Bu Pazar, Allah nasip ederse Babalar Günü’nü kutlayacağız. Bu vesileyle başta siz değerli meclis üyesi arkadaşlarım olmak üzere, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü şimdiden kutluyorum. Ebediyete uğurladığımız kıymetli büyüklerimize de yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ayın sonuna doğru da mübarek Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. Ben, şimdiden hepinizin bayramını kutluyor; Kurban Bayramımızın, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”