03.07.2023 16:28

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçede hizmet veren MABEM eğitim kursları, LGS’deki başarısıyla yine adından söz ettirdi. 2023 LGS’de MABEM’de öğrenim gören bir öğrenci tam puanla LGS şampiyonları arasına adını yazdırırken, yüzde 5’lik dilime de 164 öğrenci girdi. Tüm çocukları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MABEM’in her yıl LGS ve YKS kurslarında başarı çıtasını daima yukarıya taşımaya devam ettiğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçede çocukların ve gençlerin hayal ettikleri lise ve üniversitelere hazırlanmaları vizyonuyla hizmet veren MABEM eğitim kursları, 2023 LGS sonuçlarında gurur veren başarılar elde etti. MABEM’de öğrenim görerek LGS’ye hazırlanan Deren Güler, 500 tam puan alarak adını LGS şampiyonları arasına yazdırdı. Güler’in yanı sıra yine MABEM’de öğrenim gören tam 164 öğrenci de, yüzde 5’lik dilimde yer alarak, hem ailelerini hem öğretmenlerini hem de MABEM ailesini gururlandırdı.
Başkan Ergün Tebrik Etti
Tam puan alan Deren Güler ve yüzde 5’lik dilimde yer alan 164 öğrenciyi ve ailelerini tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “17 ilçemizde eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hayata geçirdiğimiz MABEM kurslarımız, her geçen yıl başarı çıtasını sürekli üst seviyelere taşıyan önemli eğitim hizmetlerimizden bir tanesidir. 2023 LGS sonuçlarında ortaya çıkan başarı da, hepimizin göğsünü kabarttı. Gösterdikleri başarı nedeniyle MABEM kurslarımızda eğitim alan tüm evlatlarımızı gözlerinden öpüyor, kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Çocuklarımızın başarıya giden yolunda onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.