14.07.2023 15:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Park’ta başlatılan açık hava spor etkinliği, büyük ilgiyle devam ediyor. Uzman antrenörler eşliğinde Yoga, Bokwa Fitness ve Zumba yapılan spor etkinliklerinde, Manisalılar açık havada spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı yaşam için spor yapmalarına katkı sağlamak amacıyla başlattığı açık hava spor etkinliğini sürdürüyor. Atatürk Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen ve 12 Haziran Pazartesi günü itibariyle başlayan etkinliğe, Manisalılar büyük ilgi gösteriyor. Atatürk Kent Parkı’nın ev sahipliği yaptığı açık hava spor etkinliğinde, uzman antrenörler gözetiminde katılımcılar, spor yapmanın keyfini çıkarıyor. Hafta içi her gün yapılan spor etkinliklerinde Pazartesi ve Perşembe günleri ‘Bokwa Fitness’; Salı günü ‘Yoga’; Çarşamba ve Cuma günleri ise ‘Zumba’ yapıldığı belirtildi. Yaklaşık 40 dakika süren spor aktivitesine katılan Manisalılar, kendilerini düşünen Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler. Öte yandan spor yapmak isteyen Manisalıların belirtilen günlerde 19.00-20.00 saatleri arasında Atatürk Kent Park’taki etkinliğe ücretsiz olarak katılabileceği de belirtildi.