Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.09.2011 16:15

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Zabıta Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıldönümü olması nedeniyle, Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Ergün, “Manisa’da vatandaşlarımızın, ailelerimizin, çocuklarımızın daha rahat bir yaşam sürebilmeleri için, sizin de içinde bulunduğunuz bu görevleri en iyi şekilde belediyeyi temsil eder noktada yapmanız gerekiyor” dedi.

Sultan Kafe’de düzenlenen kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Belediye Meclis Üyeleri, Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve Zabıta personeli katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, düzenlenen kahvaltı nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, “İçinde bulunduğumuz bu hafta, Zabıta Haftası. Hafta münasebetiyle Sayın Başkanımız sağ olsun bizi böyle bir etkinlikle bir araya getirdi. Bu tür etkinlikler bizlerin motivasyonu açısından yüksek önem arz etmektedir. Ben hepinizin huzurunda Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, Zabıta Haftamızı kutluyorum” dedi.

Tek Amacımız Manisa’da Daha Rahat Bir Yaşam

Yaklaşık 2,5 yıldır yoğun çalışma temposu nedeniyle böyle bir toplantının gerçekleşemediğini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Yaptığınız görev, gerçekten zor bir görev. Belediyenin aynası olan sizler, halkla en çok iç içe olan, yüz yüze olan belediyeyi temsil eden kadrolarsınız. Yaptığınız hizmet takdire şayan. Ama Manisa’da vatandaşlarımızın, ailelerimizin, çocuklarımızın daha rahat bir yaşam sürebilmeleri için sizin de içinde bulunduğunuz bu görevleri en iyi şekilde belediyeyi temsil eder noktada hizmeti yapmanız gerektiğini de ifade etmek istiyorum. Belki bazı vatandaşlarımızı üzüyoruz, bazı esnaflarımızı üzüyoruz. Fakat şunun da bilinmesini istiyorum, Manisa’da daha rahat bir yaşam, daha güzel bir yaşam olabilmesi tek amacımızdır. Zabıta Haftası olması nedeniyle sizleri bir kere daha tebrik ediyorum. Yapmış olduğunuz hizmetler nedeniyle Manisa halkı adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu