Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.08.2023 17:08

Manisa Kent Konseyi, Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve daire başkanlarının da katıldığı genel kurulda, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Manisa Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Manisa Kent Konseyi’nin Olağan Genel Kurulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurula Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Çevre eski Bakanı Rıza Akçalı, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa Valiliğine bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi temsilcileri, daire müdürleri, muhtar temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan yaptı.
“Hemşehrilik ruhuyla görevi sürdüreceğiz”
Manisa Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçilen Ufuk Tanık, Manisa’ya daha fazla hizmet etmek için bu konseyde yer aldığını söyledi. Tanık, “Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte Manisa’ya daha fazla değer katmak için çalışacağız. Herkese, her kuruma aynı mesafede olacağız. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Kent Konseyi’nde yürütme kurulu var. Ama önemli olan oluşturulacak meclis ve çalışma grupları olacak. Bu gruplarda sivil toplum kuruluşları, dernekler yer alacak. Burada hemşehrilik ruhuyla bu görevi sürdüreceğiz. Hep birlikte bunu başaracağız. Manisa’mıza hizmet noktasında çalışacağız” dedi. 
Güzgülü Başarı Diledi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü de, Manisa Kent Konseyi’nin başkanlığına seçilen Ufuk Tanık ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Güzgülü, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı. Güzgülü, Kent Konseyi’nden herkesin faydalanabileceğini ifade ederek, bu oluşumda Manisa için her alan herkese teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy da, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti.
İşte Kent Konseyi’nin Yeni Yönetimi
Manisa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Tanık başkanlığındaki Yürütme Kurulu’nda şu isimler yer aldı: Manisa Celal Bayar Üniversitesinden Prof. Dr. Cüneyt Çalışır, Öğretim Görevlisi Abidin Ozan Onağ, İş İnsanı Levent Akçalı, Mimar Mert Efendioğlu, Avukat Işıl Palabıyık Yılmaz, İş İnsanı Can Sözen.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu