Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.09.2014 11:06

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Türk Sanat Müziği konseri ile Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konserde, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren solist Aylin Eralp, Manisalıların büyük beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirdiği Türk Sanat Müziği konserine, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gizem Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Aylin Eralp’in şefliğinde sahne alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, koro ve solo parçalar seslendirdi. İzleyenlerin nostalji dolu ve büyülü anlar geçirdiği gecede, solist Aylin Eralp performansıyla göz doldurdu. Konservatuar mezunları Emrullah Şahin ve Dilan Pamukçu’nun vokalistlik yaptığı konserde, ‘Bir Garip Yolcuyum’, ‘Güller Ağlasın’, ‘Sevmekten Kim Usanır’, Mazi Kalbimde Bir Yaradır’, ‘Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim’, ‘Vurgun Yaşamak Zevki Verir’ gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro, Solo ve Düetlerden oluşan konser sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda solist Aylin Eralp tarafından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı hep beraber son şarkıya eşlik ederek sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Manisa Mest Oldu

Sahnede konuşan Nursel Ustamehmetoğlu, “Harika bir gece yaşadık, bizlere unutulmaz anlar yaşatan Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ve Aylin Eralp hanımefendiye çok teşekkür ederiz” dedi. Ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil de, “Çok güzel bir gece yaşadık Aylin hanıma ve saz arkadaşlarına bizlere güzel bir gece yaşattıkları için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu