Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.09.2023 11:29

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci Belediyesi’ne 100 bin metrekare kilit parke desteğinde bulunacak. 

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile işbirliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Salihli ilçesinde bulunan Beton, Taş, Bordür ve Büz Fabrikası'nda üretilen kilit parke taşlarından Demirci'ye destekte bulunulacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'un imza altına aldığı protokole göre Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirci Belediyesi’ne Mehmet Akarsu ve Beyazıt Mahallelerinde MASKİ tarafından altyapı çalışmaları ve doğalgaz hatlarının yapıldığı sokaklarda kullanılmak üzere 100 bin metrekare kilit parke taşı desteği sağlanacak. Protokole atılan imzalar sonrasında Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk protokolün hayırlı olması dileklerinde bulunurken, “Demirci’mizin altyapısını yenileme konusunda sona yaklaştık. Vatandaşlarımız zahmet çekti ama iş tamamlandığı zaman herkesin mutlu olacağına, memnun olacağına inanıyoruz. Altyapı yatırımları zordur. Bu zorluğa göğüs germek daha zordur. Cengiz Ergün başkanım sağ olsun bu zorlukları göğüsledi. İnşallah yeni yılda daha güzel daha temiz bir Demirci ile karşı karşıya kalacağız. Hayırlı olsun” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise yapılan işbirliğinden dolayı teşekkürleri ileterek kolaylıklar diledi. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu