22.09.2023 09:36

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti MABEM kurslarında öğrenim gören öğrencilere ders kitaplarının dağıtımı gerçekleştirildi.

Eğitimde fırsat eşitliği vizyonuyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçede ilköğretim ve lise öğrencilerine hizmet veren MABEM kurslarında, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi başladı. MABEM’lerde eğitime başlayan öğrencilere ders kitaplarının dağıtımı da gerçekleştirildi. Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar ile Halk Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen’den kitaplarını teslim alan öğrenciler, kendilerine sağladıkları imkanlar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

“Öğrencilerimizin yanındayız”
Öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim sezonu dileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, “Başarısıyla gurur duyduğumuz MABEM’lerimizde yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencilerimizin yanındayız. Çocuklarımıza ders kitaplarını da dağıtmaya başladık. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde, çocuklarımızın ve gençlerimizin hayal ettikleri lise ve üniversitelere gitmeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı dolu bir eğitim dönemi diliyoruz” diye konuştu.