Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.09.2023 18:03

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığında kongre heyecanı yaşandı.  Mevcut Başkan Cüneyt Tosuner'in tek liste olarak girdiği kongrede konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Hep birlikte, el ele, gönül gönüle vererek Milliyetçi Hareket Partimizin oylarını Manisa’mızda da arttırdık. Şimdi önümüzde 2024 mahalli idareler seçimleri var. Mevcut belediyelerimizi koruyarak, bunun üzerine yenilerini eklemek tek hedefimiz olacaktır. Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde hareket edeceğiz ve 2024 seçimlerinden de yüce Allah’ın izni ve hemşerilerimizin takdiriyle alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Kongresi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda yapıldı. Kongreye, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay,  MHP MYK Üyeleri Kadir Şekerci, Ali Uçak ve Mehmet Ödevli, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay'ın divan başkanlığını yaptığı divan heyeti şu şekilde oluştu. Divan Başkan Yardımcıları; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyeleri Kadir Şekerci, Ali Uçak ve Mehmet Ödevli. Üyeler; Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Galip Karagözler, İl Başkan Yardımcısı ve Türk Hukuk Enstitüsü Manisa il Başkanı Berkay Çelikkanat, Divan Katibi; İl Sekreteriı Erdal Tengiz. Divan kurulunun yerini almasının ardından kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesaj okundu.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Başkan Tosuner, Partililere Hitap Etti

Kongrede, faaliyet ve gelir gider hesaplarının okunarak delegelere ibra edilmesinin ardından MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, partililere hitap etti. Ülkücü şehitleri anarak konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, "Ruhi Kılıçkıran'dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye canlarını feda eden tüm ülkücü şehitlerimizi, devletimiz ve milletimizin varlığı için şehadet şerbetini için tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmet ile anıyorum" dedi.

"Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız"

Konuşmasının son bölümünde aynı heves, aynı kararlılıkla sahada olacaklarını belirten Tosuner, “Manisa’mızda çalınmadık bir kapı girilmedik bir gönül sıkılmadık bir el bırakmayacak ilan edilecek adaylarımızla birlikte şevk ve inanmışlıkla sahada olacağız. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız" dedi.

 

MYK üyeleri partililere hitap etti

Tosuner'in ardından MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli partililere hitap etti. Genel seçimleri başarı ile sonuçlandırdıkları belirten Ödevli, yerel seçimlerde de birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının bütün paydaşlarıyla çalışacaklarını belirtti.  Ödevli'nin ardından konuşan MHP MYK Üyesi Ali Uçak, kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Uçak'ın ardından konuşan MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci, "Şehzadeler şehrinde olmaktan çok gururlu ve mutluyum.  Şehzadeler şehrini, şehzadeler şehrine yakışır bir şekilde yöneten sayın belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

"Şeref duyuyorum"

İl kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Ergün, "Bu güzel demokrasi toyunda sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yüce Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Kıymetli destekleriniz, hizmetlerimizi sahada anlatmanız ve değerli katkılarınızla Milliyetçi Hareket Partimizin şanlı 3 Hilalini 3 dönemdir Manisa burçlarında dalgalandırıyor olmaktan gurur duyuyorum. Partimizin üretken belediyecilik anlayışıyla bu kadim şehre hizmet veriyor olmaktan ve bu kutlu sancağın gölgesi altında bulunmaktan şeref duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

 

"Canla başla çalışıyoruz"

İlk günkü aşk, ilk günkü şevk ve ilk günkü heyecanla Manisalı vatandaşlara en güzel hizmetleri ulaştırmak için canla başla çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Ergün," Gösterdiğimiz uyum, birlik, beraberlik ve dirayetle partimizin başarısı için her birimiz canla başla çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Yapılan kamuoyu yoklamalarında ve anketlerde Milliyetçi Hareket Partili Büyükşehir Belediyemizin adının her zaman üst sıralarda yer alması, partimizin her bir kademesinde görev yapan siz değerli dava arkadaşlarımın, Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzdeki kıymetli çalışanlarımızın başarısıdır. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlk günkü aşk, ilk günkü şevk ve ilk günkü heyecanımızla hemşerilerimize en güzel hizmetleri ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz" dedi.

 

Büyükşehir'in yatırım ve hizmetlerini anlattı

Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana; Milliyetçi Hareket Partili Manisa Büyükşehir Belediyesini bütçesini en iyi yöneten belediye haline getirdik. En fazla yatırım yapan belediye ödülünü aldık. Çiftçimizi baş tacı ederek verdiğimiz desteklerle üreticimizin her zaman yanında olduk. Patlamalarıyla her gün ulusal kanallara haber olan belediyeden artık modern tesisleriyle çöpten elektrik üreten ve ülkesine katma değer sağlayan bir belediye olduk. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilk olan evsel atıkların trenle taşınması projesiyle çevresine duyarlı, atıksu arıtma tesisleri ve içme suyu yatırımlarıyla geleceği inşa eden bir belediyedir. Rekorlar kırdığımız asfalt çalışmalarından altyapılara, kavşaklardan prestij caddelere, modern spor tesislerinden kırsal kalkınma desteklerine ve sosyal yardımlara kadar onlarca hizmet ve yatırımımız için Büyükşehir olduğumuz günden bu yana şehrimize 7 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptık. Manisalıların emanetine sahip çıktık. 30 büyükşehir belediyesi arasında kamu kaynaklarını en iyi kullanan belediye olarak hemşerilerimizin hizmetkarı olduk" ifadelerinde bulundu.

 

"Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde hareket edeceğiz"

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak sandıktan zaferle çıktıklarını belirten Başkan Ergün, "Hep birlikte, el ele, gönül gönüle vererek Milliyetçi Hareket Partimizin oylarını Manisa’mızda da arttırdık. Şimdi önümüzde 2024 mahalli idareler seçimleri var. Mevcut belediyelerimizi koruyarak, bunun üzerine yenilerini eklemek tek hedefimiz olacaktır. Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde hareket edeceğiz ve 2024 seçimlerinden de yüce Allah’ın izni ve hemşerilerimizin takdiriyle alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim. Sevdamız olan Manisa’mıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

 

Onur ve gurur duyduğuna dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi üyesi olmaktan ve onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Ergün, "Bulunduğumuz makamlar, devletimizin imkanlarını en adil şekilde kullanmayı, liderimiz Devlet Bahçeli’yi en güzel şekilde temsil etmeyi, üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizin bayrağını zirvede tutmayı gerektiren makamlardır. Bu anlayış ve bilinçle çok şükür bugüne kadar çizgimizi hiç bozmadık, bozmayacağız. Bizler, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin temsilcileriyiz" dedi.

 

"Birlik ve beraberliğimiz daim olsun"

Konuşmasının son bölümünde birlik ve beraberliğin sonsuza kadar daim olmasını temenni eden Başkan Ergün, “İl Kongremiz vesilesiyle Milliyetçi-Ülkücü davaya emek veren, bu uğurda bedel ödeyen şehitlerimizin ve ebediyete uğurladığımız değerli büyüklerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ruhları şad olsun. Yakın zamanda ebediyete uğurladığımız il başkanımız merhum Murat Öner’i de rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Partimizin başarısı için bugüne kadar çalışmış tüm il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, parti yöneticilerimize, vefakâr Ülkü Ocaklarımıza ve Asenalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yüce Allah, bu güzel birlik ve beraberliğimizi sonsuza kadar daim etsin. Bu duygularla bugün gerçekleştirilen il kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, ülkemizin sigortası Milliyetçi Hareket Partimizin başarılarının kat kat artarak devam etmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun. Ne Mutlu Türküm Diyene !"şeklinde konuştu.

 

MHP Türk Siyasetinin Amiral Gemisidir

Kongrede son olarak MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuştu. Akçay, "9 Şubat 1969'da, Türk milletinin vicdanında filizlenen partimiz 54 yıldır vazgeçilmez bir yeminle Türk milletinin hizmetindedir ve Miliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetinin amiral gemisidir" ifadelerinde bulundu.

 

Yeni yönetim tanıtıldı

Konuşmaların ardından yeni il yönetimi delegelere tanıtıldı. 601 delegenin yer aldığı kongrede mevcut başkan Cüneyt Tosuner geçerli oyların tamamını aldı. Kongrede, son olarak MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve yönetim kurulu üyeleri divan heyetiyle fotoğraf çektirdi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu