24.09.2014 10:51

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Emre Oralburç solistliğinde, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda bir konser gerçekleştirdi. Ege türkülerinin ağırlıklı olarak seslendirildiği gecede Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da hazır bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Emre Oralburç solistliğinde, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konsere, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve çok sayıda Manisalı katıldı.

Lale Salonu’nda Ege Türküleri

‘Kırmızı Buğday’, ’Yine Gam Yükünün Kervanı Geldi’, ‘Gımıldan’ gibi birbirinde güzel Türk Halk Müziği ezgilerinin yer aldığı gecede Manisalılar keyifli bir akşam geçirdi. Konserde, özellikle Ege türkülerinin seslendirildiği bölümde, davetlilerde türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Tolga Ünal da Ege Türkülerindeki zeybek oyunu ile Manisalılardan büyük beğeni aldı. Konserin sonunda solist Emre Oralburç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’nu sahneye davet etti. Ustamehmetoğlu, sanatçıyı tebrik ederek kendisine çiçek takdim etti.